Jumaat, 21 November 2014

PROJEK MAJLIS KAWIN ATIQAH SUJAK



Seisi keluarga tengah berdebar-debar. Mak dan Abah nak menyambut menantu lelaki baru. Yelah menantu Mak dan Abah cuma Abang Mie sorang jer yg tinggal. Aku design kad kawin, banner, tunjuk arah dan t shirt geng rewang. Kalau murah rezeki akuni,  in sha allah dapatlah membantu serba sedikit.


Tema kad sampai ke tunjuk arah semua konsep yang sama. Kartun budak tembam, bersesuaian dengan pengantinnye yang agak tembam tapi comel.





Harapan kami, mudah-mudahan persiapan kenduri adik kami ini dipermudahkan... amin.



PEJABAT

Semua kakitangan gundah-gulana, bila, siapa, dan macam-macam lagi. Semuanya menyesakkan kepala. Adoiiii


Khamis, 2 Januari 2014

AZAM TAHUN BARU

'Setiap kali aku tengok, aku senyum sorang-sorang'


Aku pinjam AZAM TAHUN BARU adik aku, Atiqah yang diletakkan di dalam group whatapps menjelang tahun baru yang lalu. Hahahaha ayatnya bersahaja tapi penuh makna. Korang mesti dapat bayangkan orang yang berazam macam nih orangnya macam mana. Hahahhaaa