Selasa, 15 Januari 2013

AKU TUKANG BUAT T-SHIRT BAJET

Aku dah memulakan bisness baru. Kepada sesiapa yang nak buat t-shirt murah-murah. Marilah tempah kat aku. Terbaru dan buat pertama kali adik aku si ANUN tempah 250 helai t-shirt. Hehehee aku charge tak mahal pun rm11.50 sehelai. Kalau banyak boleh lah nego lagi. Kalau korang nak t-shirt untuk apa juga function marilah tempah kat aku ya. Nak kawin tu nak bagi penanggah ke. Atau apa-apa saja majlis pun boleh. Heheehee ini contoh ya

.









Tiada ulasan: