Isnin, 30 Julai 2012

HARI YANG TAK BEST

Hahahaa punyalah dah lama tak menulis. Sampai Blog bertukar setting pun tak tahu.  Hambik aku, terkial-kial.

Bahagian belakang leher membawak ke belikat sebelah kanan sakit melampau. Semalam tampal koyok. Bangun pagi koyok melekat kat baju Sakit tu tetap tak berubah pun. Tetap ada dan bertambah sakit pulak tu. Huhhh

Hari ini nak balik cepat, nak baring kat lantai dan suruh kawan aku tu pijak-pijak. Baru puas ati aku nih. Nak tunduk sakit, nak pandang kanan sakit, mendongak sakit. Aishhhh SAH esok aku mc. hahahaa

Tiada ulasan: