Selasa, 10 Januari 2012

BENGANG

Semalam dan hari ini merupakan hari paling BEST untuk memaki orang. FUCK YOU SIAL!!!

Ada orang cakap 'orang dah berumur memang macam tu'. arghhh sudahlah aku pun berumur juga tapi tak lah macam dia tu. Itu namanya BODOH melampau. Tak guna belajar sampai over the sea tapi perangai macam tu. Baik lagi budak yang sekolah pondok macam aku nih. Belajar tak tinggi tapi tak BODOH macam ko.

Memang semalam dan hari ini, dia menduduki carta SIAL kelas tertinggi. Mati jerlah senang, hidup pun kalau asyik mengampu boleh senang ker?? SIAL LAH KO NI

Tiada ulasan: