Selasa, 25 Oktober 2011

AKU DAH JATUH CINTA

D7000
Aku tengah GILAKAN model ini. Harga lebih kurang RM5k. Aishhhhh kene kerja keras untuk mendapatkannya.

Rabu, 19 Oktober 2011

THE PHOTOGRAPHER

Aku masih tidak boleh terima yang aku ni BUKAN JURUGAMBAR. Rasa nak berenti kerja dan jadi jurugambar sepenuh masa dan sepenuh hati pun ada juga. Buat permulaan, ikat perut untuk dapatkan DSLR sendiri. Huuuuuu


























Khamis, 6 Oktober 2011

ORANG LAMA DI TEMPAT BARU

Masih lagi dalam proses belajar ditempat baru. Hmmm banyak benda yang dorang nih tak bereskan rupanya. Dah setahun pun. Baru perasan, mesin binding yg baru beli setahun lepas tidak pernah digunapakai. Masih dara gitu. Hahahah kini sudah kembali ke pangkuan nampaknya. Dan aku kena mencari jalan penyelesaian segera. Tunggu...........

Hmm bila boleh kerja dengan santai-santai ya............

Rabu, 5 Oktober 2011

AKU, DIA DAN JABATAN BARU

Aku memulakan tugas-tugas sebagai 'orang gaji' di sini dengan rasminya hari ini. Banyak perkara yang memerlukan aku menelaah semula. Percubaan pertama untuk mendapatkan 'petty cash' tambahan GAGAL. Aishh mati hidup balik aku tak hingin nak dulukan duit aku. Aku memerlukan sokongan kawan-kawan. Sudahlah aku tidak pernah menginginkan untuk berada di Jabatan ini, 'work station' pula sungguh dekat dengan dia. Aishh menjatuhkan motivasi kerja aku setiap hari. Aku sangat memerlukan kekuatan luar dan dalam di waktu-waktu begini. 'support me please, honey' 

Isnin, 3 Oktober 2011

MY BLACKBERRY

Handphone aku rosak. Sakit hati MELAMPAU. Tengah berfikir nak beli set blackberry baru. Aishhhh

Ahad, 2 Oktober 2011

SEMALAM & HARI INI

Semalam aku adalah 'somebody kepadanya dan hari ini aku adalah 'nobody'. Hulawehhh macam hanjing kurapan jer aku ini rasanya. Haishhh