Khamis, 7 Julai 2011

LEPAS MULUT NAGA MASUK MULUT BUAYA

Hmm cuba hayati tajuk tu. Mana-mana pergi sama saja kan. Itulah bezanya kerja sendiri dengan makan gaji. Kalau dulu 'mental' terganggu. Kali ni bukan hanya 'mental' semua yang hidup terganggu. Dia marah orang lain yang sipi-sipi dengar nih pun kena jugak. Hmmm dia BOSS, nak senangkan hati BOSS ni bukan satu kerja yang mudah. Perlukan ketabahan maksima. Apa yang aku tak pernah kena??? hahaha. Tak apa hari ini hari dia. Esok belum tentu lagi. Jangan ingat yang tasbih selalu di tangan tu doanya MUSTAJAP. Yang buruk macam aku nih doanya tak terangkat. Hahaha

PASUKAN KU YANG HILANG

30 hb sehari sebelum puasa, hajatnya nak main FUTSAL. Hahaha setelah sekian lama kan. Entah ada lagi ker pasuka aku yang GAGAH tu. Yang tak pernah kalah, Yang tak pernah takut...tapi itu satu ketika dululah...Hahaha. Sesekali mengukur kemampuan diri, joging pun dah tak se gah, lutut out gila babas... Hahaha




1 ulasan:

Unknown berkata...

em..miss dis time & miss uols smua...