Sabtu, 29 Januari 2011

SABTU & BUKIT BERUNTUNG

Bekerja hari sabtu sungguh menguji kekuatan MENTAL. Hari ini bawak si WIRA ke pejabat. Jam 8.05 min baru keluar rumah. Hehehe jalan kan clear, kalau main dam aji kat tengah jalan pun tak apa kot. Orang lain kan tak berkerja hari SABTU cuma sesetengah company yang PERASAN BAGUS jer yang mewartakan kerja di hari Sabtu. Hampehh

Memandangkan hari pun mendung semacam jer baiklah aku batalkan sahaja niat suci murni tanpa was-was tu untuk balik ke BUKIT BERUNTUNG. Hehehe lagi pun aku berseorangan nih. Manalah tahu kalau-kalau ada yang buat sergahan MAUT nanti harus masuk Hospital jugak ni. Kalau tak yang menyergah masuk hospital haruslah yang disergah. Hahaha 

Tiada ulasan: