Ahad, 30 Januari 2011

CUTI NIAGA LAGI

Hari ini seluruh Shah Alam di mana-mana ceruk pun masih dirangkul kedinginan melampau. Hujan mencurah- curah dari malam tadi. Kejap lebat kejap renyai. Adik aku si FARA sidai selimut di luar dah masuk 2 hari tak kering-kering. Hahaha.

Hari ni aku tak jadi niaga. Nak ajak partner keluar. Isnin - Sabtu dah sebok dengan kerja. Ahad kerja lagi untuk kepuasan diri dan cari duit kopi. Sesekali nak juga berehat bersama dihari AHAD. Wahh mesti gempak. Hahaha paling best pun aku ajak dia teman aku beli raket dan kasut. Aku dah kena start bersukan. Permulaan main badminton le. Perut dan 'moncit' dan lutut pun dah out gila babas. Hmm tulah kalau dah lama sangat tak besukan kan. Cepat pancit.  Sungguh tak MACHO.

Tiada ulasan: