Selasa, 9 November 2010

HARI YANG MALAP

Hari-hari makin aku hilang tumpuan. Orang semakin hari semakin ramai di sini. Sayang aku pada pertubuhan ini semakin kurang. Sayang aku pada kawan-kawan di sini pun dah mula kurang jugak. Aku dah mula tak faham hala tuju. Ada orang-orang besar yang nampaknya sudah mula tunjuk taring demi kepentingkan peribadi. Sungguh tak bermoral. Orang kecik macam aku jalannya lebih lurus dan telus. Orang besar yang makin dekat dengan THE BIG but SMALL BOSS kian jauh menyimpangnya. 

Hari-hari aku dan kawan-kawan rapat kena 'brainwash' dah macam banduan pulak. Huhh. Kalau pertubuhan ini melingkup aku akan ke mana ya??   

Tiada ulasan: