Jumaat, 11 Jun 2010

AFRICA SELATAN VS MEXICO

Dari jam 8 tadi aku sudah golek-golek depan TV. WORLD CUP maa. Huhuhu. Walaupun kasut futsal aku dh bergantung selama setahun, cintakan bola dan futsal tetaplah membara. Rasanya kalau ada orang ajak aku dating, harus syarat-syaratnya lepas selesai game baru aku nak. Kalau nak juga dating, kat rumah saja sudah. Tapi harap-harap dia tak pakejkan Pak Imam sekali lah. Kang kene tangkap basah pulak. Ahakk..

Apa Pak Imam tak layan bola ke? kaki bangku jer yang tak suka tengok bola nih. Hahahaha

Tadi di pejabat aku sempat bertaruh. Untuk games Africa Selatan vs Mexico ni, aku sokong mexico. Sapa kalah kena belanja makan. Eleh apa ada hal. Aku berdua dengan kawan sorang lagi tu. Pakat-pakat tong-tong le kan.

Tiada ulasan: