Ahad, 11 April 2010

KEDAH vs NEGERI SEMBILAN

Sempat menonton perlawanan Akhir Bolasepak tadi. Paling sakit hati bila kalah dalam panalti kan.Sungguh tak berbaloi. Pada akulah kalau panalti ni kira nasib-nasib jer. Tak apalah KEDAH cuba lagi tahun depan.
Tak sabar rasanya nak tunggu WORLD CUP 2010. Dah bearcadang nak cuti masa final game nanti. Harap-harap TEAM dari Asia boleh beraksi hebat nanti. World cup yang lalu Team Jepun main HEBAT juga. Tengah tunggu Team Malaysia melayakkan diri. Ada ke? Ada kot, ntah 10 tahun lagi kot. Hidupkan semula kegemilangan zaman Mokhtar Dahari.

Aku nak pencen main futsal, umurpun dah menghampiri carta 40 rasa lain macam pulak. Sekarang dah mula rasa sakit-sakit kepala, tegang urat belakang kepala ni. Darah tinggi pun dah ada. Dah tiba masa untuk berubah. Dan aku sepatutnya dah mula berjinak-jinak dengan ahli persatuan surau. Hihihi   

Tiada ulasan: