Jumaat, 12 Februari 2010

MAJLIS KESYUKURAN JABATAN & PERPISAHAN

Kesyukuran sebab sudah selesai kerja-kerja pindah pejabat. Kesyukuran sebab dapat BOSS baru. Perpisahan pulak dengan kawan seunit yang dah tak tahan dengan perangai BOSS yang macam CILAKA tu, sapa lagi si OG lah.

Letih jugak sampaikan si Ina balik cepat sebab dia dah tidak larat tahap melampau. Sepatutnya aku stay back dengan dia nak siapkan video untuk tatapan umun warga kerja. Saja jer nak bagi dorang jeles tengok menu kitaorang.

Kepada kawan-kawan yang sambut Tahun Baru Cina, aku ucapkan selamat lah hendaknya. Yang bercuti lama tu aku nasihatkan drive balik kampung elok-elok. Dan drive balik sini pun elok-elok jugak. Kang bertambah kurang pulak kawan-kawan kat tempat kerja. Huhuhu.