Selasa, 22 Disember 2009

SESI FOTOGRAFI PERKAHWINAN YANG PERTAMA


19 Dec 2009 (Sabtu) dengan rasminy aku memulakan kerja-kerja ‘wedding photography’. Lokasi di Serendah, Hulu Selangor. Letih tahap gaban beb!. Letih untuk berfikir, letih kesana-sini, letih dengan kebisingan yang melampau. Perghhh 1001 letihlah. Nasib baik ada kawan yang tolong ‘ketip gambo’ sama. Tak adalah aku terpengsan di majlis tu. Huhuhu



Entry kali ini singkat saja sebab banyak kerja-kerja yang tertangguh, sebab aku cuti semalam. Tapi aku letak gambar wedding tu banyak sikit untuk korang tengok. Baru-baru ambik gambar wedding, tak berapa cantiklah. Kalau ada komen dan idea yang hebat email lah.